GREAT TASTE GRONINGEN

GREAT TASTE GRONINGEN Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 547 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Great Taste Groningen. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 17:47 Eten besteld en is vervolgens nooit bezorgd. Niks van ze gehoord en ook als je ze wilt bereiken nemen ze niet op.
6 mei 2022 om 15:32 Super lekker eten. Ik was patat vergeten, hebben ze er gratis bij gedaan!! Toppers
3 mei 2022 om 5:30 Patat vergeten Wacht al 3uur
1 mei 2022 om 12:58 Heb mijn eten niet gekregen en werd nooit gebeld of iets
1 mei 2022 om 0:09 We hebben niks gekregen…..
30 apr 2022 om 18:20 Woensdagnacht 3 items besteld, meer dan 2 uur moeten wachten en uiteindelijk maar 1 van de 3 items KOUD gekregen. Echt een aanfluiting, ik bestel hier nooit meer…
28 apr 2022 om 13:11 Het zou tussen de 20/45 minuten komen, maar het kwam uiteindelijk anderhalf uur later. Gezien het al 2uur was was ik in slaap gevallen
26 apr 2022 om 17:21 Eten was heerlijke bezorger was snel en vriendelijke
14 apr 2022 om 9:22 Lekker en top snel klaar!!
4 apr 2022 om 20:54 Het eten was goed en de bezorging was snel vaker bestellen
31 mrt 2022 om 7:53 The best
30 mrt 2022 om 8:32 Patat was smerig. Leek net alsof het 3x opnieuw gebakken was! Meerdere keren gebelt maar werd niet opgenomen